Kuukin sarja

Submitted by nallem on Thu, 04/15/2021 - 10:32

Kuukin sarja lähti liikkeelle tietenkin resepteistä, mutta myös onnesta. Minkälaista on onni? Minkälainen on perhe? Voisiko ruoka, sen laittaminen ja yhdesäs syöminen olla perhe?

Tästä se alkaa, pieni tarina. En arvannut, että päätyisin tekemään kokonaisen sarjan näitä.

Kukin # 1 sarjiksen tekemisestä tuntuu olevan ikuisuus, mutta ajatus on musta edelleenkin kiehtova niin tässä sitten Kuukin #2. Aiheena vegaaninen makaronilaatikko. Vegaaniset makaronilaatikot ei yleensä hirveesti muistuta kananmunalla tehtyä, mutta tää reseptillä tulee kyllä yhtä tiukkaa ja kiinteää kamaa kuin epävegaanisestikin. Jos haluaa siitä vielä varmistua paremmin niin kannattaa lisätä gram- eli kikhernejauhojen määrää.

Joku ehdotti että tekisin näistä Kuukin sarjiksista joskus albumin. Niihin mulla ois kyllä paljon ideoita (ja omia reseptejä). Jotenkin nää sarjikset toimii ehkä mulle paremminkin kuin respetien kirjottaminen, koska mulle ruokaan ja sen tekemiseen ja jakamiseen liittyy niin vahvasti rakkaus ja yhdessä oleminen.

Pitkästä aikaa sarjis tänne! Enemmän ja enemmän piirrustusjuttuja ihan muihin yhteyksiin. Mutta siis vegaaninen uunikala on oma reseptini. Se vois myös olla uunitofukala, tai jotain semmosta.